Rondje Posbank: Bericht van Tonnie Cornelissen

Ik wilde de leden bedanken die gebeld hebben op visite zijn geweest e.z.v. Het was soms teveel voor onze hond, ( lijkt op zijn baasje) hij is nog al een beetje druk als er gebeld of visite komt. Ik ga weer een klein beetje vooruit maar heb toch hier en daar nog teveel last van het bodem onderzoek. Moet vrijdag naar de huisdokter voor controle en die haalt ook de hechtingen uit het voorhoofd. Ja nu de vraag, heeft het dragen van een helm me bij deze val geholpen ?

De Belgen dragen liever een fietspetje dan een fietshelm. Uit hun test  ( Belgen) is er uitgekomen, dat als je van een Belgische kerktoren een fietspetje en fietshelm naar beneden gooit, dat de fietshelm kapot is en het fietspetje HEEL. Dus een fietspetje is voor de Belgen ( getest ) veiliger bij een fiets ongeval.

Ja het moet toch even gezegd worden dat als je op iets moois fietst dat zien ook anderen, dat ook de Morati is mee gegaan in de ambulance ( met zijn baasje) en werd in het ziekenhuis in Arnhem op een bewaakte afdeling verzorgd net als zijn baasje op de eerste hulp. Schoonheid is er gewoon ( zie de foto’s).

Nu even niet bij mij maar ik hoop dat ik snel ook mijn schoonheid terug krijg.

Even voor diegenen die veel last van beestjes hebben,  hier een afschrik middel ( foto ophangen) en geen last van beestjes meer !!??.

Nogmaals bedankt, groeten

Toon C.

 


Ogenblik a.u.b. ...