Nieuws

Laatste Nieuws: Terugblik Ballentocht editie 2018
   (24-11-2018)

Op vrijdagavond 23 november 2018 heeft TC de Berkelrijders “De 3e Borculose Ballentocht” georganiseerd. 
Mede door het open stellen van diverse ondernemingen en terreinen heeft TC De Berkelrijders, samen met diverse bedrijven/ ondernemers/ instanties een prachtig parkoers kunnen aanleggen, dit tot grote tevredenheid van de deelnemers. We hebben enorm veel leuke reacties gehad, zowel van deelnemers, als deelnemende bedrijven en onze eigen vrijwilligers.
Dit jaar hebben er mede door het succes van voorgaande jaren meer deelnemers mogen ontvangen. De teller is dit jaar op ruim 530 deelnemers terecht gekomen.


Wij kijken als vereniging dan ook zeer tevreden terug naar deze tocht en zijn dan ook trots dat wij dit samen met diverse ondernemers en vrijwilligers hebben kunnen neerzetten. Ook zijn we trots dat we, als Borculose vereniging, de route ook echt binnen Borculo hebben kunnen houden. Wij realiseren ons dat dit succes niet mogelijk was zonder uw enthousiasme en deelname, op alle fronten. 

 

Wij hopen u graag terug te zien volgend jaar bij de 4e editie van “ De Borculose Ballentocht”! Welke gepland wordt op 22 november 2019!


Ogenblik a.u.b. ...