Nieuws

Laatste Nieuws: Vacature Voorzitter
   (23-07-2020)

Beste allemaal,

Zoals jullie allemaal weten hebben we om droevige reden op dit moment geen voorzitter en penningmeester binnen onze vereniging. We zijn druk om deze vacatures in te vullen, maar daar hebben we wel hulp van jullie als leden nodig. 

We zijn met een geschikte kandidaat in gesprek voor de functie van penningmeester en we hebben er vertrouwen in dat dit helemaal goed zal komen. Voor de functie van voorzitter horen we graag of er leden zijn die deze rol willen invullen. 

We zijn dus concreet op zoek naar een voorzitter voor onze vereniging. 

Als voorzitter hou je het overzicht en stem je samen met de overige bestuursleden af wie welke taken / acties oppakt. Je bent een kartrekker, teamspeler en we vinden het belangrijk dat we als bestuur samen optrekken en afstemmen. We hebben korte lijnen, via mail / een groepsapp en telefoon weten we elkaar, indien nodig snel te vinden. Het is fijn als je wat bestuurlijke ervaring hebt (vanuit werk of verenigingsleven) en dat je de vereniging kent, maar die ervaring kun je ook gaandeweg op doen. 

Ben je enthousiast reageer dan voor 15 augustus 2020. Heb je vragen? Bel dan vrijblijvend een van de bestuursleden voor meer informatie. 

Met vriendelijke groet.

Monique ter Braak Jansen


Ogenblik a.u.b. ...