Wegopeningsrit 2012

Zondag 04-03-2012 het is nog wel wat mistig en nog niet mijn temperatuur ( te koud ) maar er waren bij deze eerste club tocht van dit seizoen, al weer aardig wat leden die op tijd hun racefiets gevonden hebben. Er was afgesproken om in twee groepen te gaan fietsen, de groep was groot en twee groepen is veiliger!  Er waren nu met gasten 23 personen bij deze opening rit.

  
 

Tevens waren er diverse fotograven die allemaal wel een actiefoto wilden maken.
 
Er was ook een echte materiaalwagen in gezet, de vrouw van onze voorzitter was de chauffeur. Ook Jan en Arie waren mee.
De materiaalwagen kwam goed van pas, Johan reed lek net voor Winterswijk, maar deze band was echt niet meer te repareren ( buiten band gescheurd). Tip; controleer ook Uw buiten banden of deze geen scheurtjes heeft of versleten is. Johan kon gelukkig zijn fiets op de wagen zetten en kon rustig mee liften naar Wassink. Door de grote verschillen in achterwielen: nu rijden er nog 8 speed, 9 speed , 10 speed  een 11 speed , Campa of Shimano, dan is een achterwiel vaak niet meer passend!!
 
Het  ging zoals reeds bekend richting autobedrijf Wassink in Winterswijk , totaal  heen en terug +/_ 60 km.
 
Het weer werd steeds beter en er was een hoop te vertellen, we waren dan ook in een rustig tempo, toch nog snel in Winterswijk ( 23.7099 km gemiddeld.).
Bij auto bedrijf Wassink was een goede gastheer aanwezig, koffie of een andere drank met een overheerlijke appelpunt was daar geregeld.
In het eten, hebben wij ook een groot kenner, zie de foto over de appelpunt en de kenner.

  
 

Er zijn nog een paar PR. foto's gemaakt binnen en buiten na deze foto opdracht voltooi was, ging het weer via Meddo terug richting Borculo.

Terug in Borculo was er nog even tijd om de clubpetjes van de club nog uit te geven aan diegene die deze nog niet had gehad.
 


Een zeer geslaagde openingstocht met een goede opkomst en een heel mooi tempo gefietst, voor de thuisblijvers: deze hebben echt iets gemist.


[Tonny Cornelissen]

Ogenblik a.u.b. ...