Nieuws

Laatste Nieuws: Harm Takke ATB tocht (Dinxperlo) gaat niet door
   (14-09-2020)

Vanwege het Covid-19 virus heeft het bestuur van de WTC Dinxperlo (N.L.) besloten om de Harm Takke ATB-tocht van zondag 11 oktober 2020 te annuleren.

 

Bij een te verwachten grote drukte vooral bij de startplek waar in kort tijdbestek meer dan 500 deelnemers moeten worden ingeschreven is het nagenoeg onmogelijk om aan de richtlijn van 1,5 meter te voldoen.

Zowel voor de veiligheid van de deelnemers maar ook van de leden/medewerkers op het startbureau en op de pauzeplekken heeft het bestuur dit besluit helaas moeten nemen.

 

Als -hopelijk- volgend jaar het virus onder controle is dan zullen er weer tochten worden georganiseerd, de voorjaarstocht voor racefietsen en "gewone" fietsen, en in het najaar de Harm Takke ATB tocht.

 

Zie ook : www.wtcdinxperlo.nl

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Fietsen in een groep mag weer per 01 Juli
   (01-07-2020)

Vanaf 1 juli is de 1,5-meter-regel voor fietsers niet meer van toepassing. Om die reden kunnen we vanaf nu weer clubritten gaan organiseren. We zullen de onderstaande spelregels nog wel in acht moeten nemen:

 

De spelregels per 1 juli zijn:
- De 1,5-meter-regel tijdens het sporten vervalt. Tijdens clubritten of groepsritten hoef je onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden. Fietsen in een groep mag dus.
- Je houdt onderweg wél 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers.
- Voor vertrek en bij terugkomst van een rit, moeten wielersporters van 19 jaar en ouder onderling wél 1,5 meter afstand tot elkaar houden. 
- Ben jij of iemand uit je familie ziek of verkouden? Blijf dan thuis.
- Je volgt de hygiënevoorschriften van het RIVM op.
- Geforceerd stemgebruik, zoals schreeuwen, is niet toegestaan. Maak daarom voor vertrek afspraken met elkaar hoe je communiceert.
- Hanteer een maximale groepsgrootte van 12 dus bij meer personen svp de groep opsplitsen in kleinere groepen. 
- Het helpt als iedereen die in het bezit is van een GPS de route vooraf download van de website. Hiermee kunnen we het aantal routeaanwijzingen tijdens de rit middels roepen/schreeuwen beperken.

 

Tot slot nog dit: we willen benadrukken dat we begrip en respect voor elkaar moeten hebben. Sommigen van ons zijn wat meer voorzichtig dan anderen en zijn op die reden strikter op de regels. Heb begrip voor elkaar en houd je aan de regels, ook al ben je het er zelf niet altijd mee eens. Een ander kan zich onveilig gaan voelen door jouw afwijkende gedrag! Laten we elkaar aanspreken als we zien dat er iets gebeurt dat niet past. 

 

Dick Hoogendoorn

Secretariaat TC de Berkelrijders

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Impressie Clinic Baanwielrennen Apeldoorn
   (14-03-2019)

Vrijdag 8 maart hebben enkele leden van onze vereniging een clinic baanwielrennen gevolgd. 

Deze clinic werd gehouden op de wielerbaan van Omnisport in Apeldoorn.

Ná het afstellen van de fiets werd er gestart met oefeningen m.b.t. fietsbeheersing en veiligheid, daarna werd er groepsgewijs gefietst.

 

De gehele clinic duurde 2 uur en de fiets was inbegrepen.

 

Enkele leden hebben al aangegeven dit vaker te willen doen.

 

Kijk hieronder voor een korte impressie

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...